Middagsfrid

Matkassen som fokuserar otroligt mycket på sitt innehåll är Middagsfrid. Konceptet är att få så många människor som möjligt att välja bort mat fylld med tillsatser och gifter. Att äta frisk och hälsosam mat är viktigt, samtidigt som du sparar tid i vardagen och nyttja den till något annat.Vi får tid över till roligare saker och behöver inte oroa oss för kroppens välmående. Det är ett idealiskt koncept.

Matkassar som du kan välja emellan

Det finns fem stycken matkassar med varierande alternativ. Sedan finns det två som avviker, de är så kallade tilläggsprodukter. Kompletteringar till din matkasse. Det är frukost- och fruktkassar. De står till hands om du vill

spara tid på morgonkvisten, eller kanske har svårt för att hinna inom affären för att få tag på färsk frukt. Det är alltid nyttigt och bra att få i sig, så det är ingen dum idé.Vill du hålla dig till en standard-kasse kan du bland annat välja mellan exempelvis original-, barn- eller vegokassen. Det varierar hur många middagar och personer som du kan få kassar till. Lite gott och blandat.

Tanken bakom Middagsfrid

Grundaren av Middagsfrid, Kicki Theander, ogillar starkt mat som bär på onyttigheter och matfusk. Hon startade därförföretaget i hopp om att förändra matkonsumtionen. Varje dag stoppar folk i sig mat som är fylld med E-ämnen och gifter. Hon hoppas på en värld där vi värdesätter hemlagad mat med bra och färska råvaror. Då vet du precis vad du stoppar i dig. Företaget är alltså inte enbart till för att avlasta folk. Utan även för att påverka livsmedelsindustrin och kunskapen kring den.

Hon tycker också att det är viktigt att man äter hemma tillsammans med familjen. Det är en tid för att kunna utväxla dagens händelser och för att ha en trivsam miljö ihop. Genom att leverera matkassar fyllda med kvalitativa råvaror, hoppas de på att kunna bidra med sådant till familjer. Att få tid över för varandra i vardagen och samtidigt få i sig den näring som behövs.

Kvalitetsmat som gäller

Genom deras starka vision kring livsmedelsindustrin behöver du inte oroa dig för att tänka på att välja smart. Det gör de åt dig genom att välja ekologiskt och säsongsanpassade råvaror, från kvalitetsproducenter i Sverige. Dessutom är recepten framtagna av ett team som både planerar menyerna och provsmakar. Allt för att försäkra en underbar smakupplevelse för dina smaklökar.
Före matkassens leverans med godsaker, skickar de även ett mail med vad du kan tänkas behöva ha för basvaror hemma. Så som kryddor och annat som inte medföljer i kassen.

Användbar information

Medlemskap utan bindning. Det kan pausas eller ändras genom att logga in på dina egna sidor. Det går att göra upp till nio dagar innan nästa leverans. Presentkort går att köpas. Så passa på att unna någon du tycker om en smakupplevelse. En bra present om du inte riktigt är säker på vad som kan gå hem. Äta måste ju alla göra, och det är få som tackar nej till en god hemlagad middag.

Nöjd kund garanti finns också på Middagsfrid. Då de tar kunden på största allvar och gärna vill höra från sina kunder med eventuella åsikter. Skulle en vara fattas eller möjligtvis vara dålig, så kan man även då logga in på sina egna sidor och göra en reklamation. Ett komplett koncept där man har tagit det mesta i beräkning. Det har tagits stor hänsyn till kropp, hälsa och miljö. Samtidigt som det ska vara enkelt, gott och smidigt att genomföra. Få lite harmoni i en fullspäckad vardag.