Citygross ger dig stora valmöjligheter samt sparar din värdefulla tid

Citygross matkassar lanserades år 2013. Sedan dess har de utökat sitt sortiment till många olika sorters kassar som ger kunden stor valfrihet. Allt ifrån en matkasse med recept skapade av den kända kocken ”Mat-Tina” till en vegetarisk variant av ViktVäktarna. Perfekt för dig som vill äta nyttigt samt bidra till en bättre miljö!

Du minskar på matsvinnet

Du som kund har även en större möjlighet till valfrihet gällande hur många portioner du vill att din kasse ska innehålla med den nya Flexkassen. Med Flexkassen väljer du dina egna recept från ett receptregister där du ser både förväntad tillagningstid samt kostnad per portion. Hatar du tonfisk? Välj helt enkelt bort det receptet och lägg ett annat i din kasse. Denna variant av matkasse bidrar till betydligt mindre matsvinn. Du som kund har full kontroll över vad som hamnar i din kasse. Detta i sin tur leder till att du sparar pengar på denna kasse. Till skillnad från de klassiska matkassarna styr du över hur mycket pengar som ska läggas på mat med hjälp av kostnad per portion-funktionen.Citygross ger dig stora valmöjligheter samt sparar din värdefulla tid

God och näringsrik mat för kräsna barn (och vuxna)

De flesta som har barn vet hur svårt det kan vara att jonglera vardagen när det kommer till vad som ska ätas. Allt från veckoplanering till att se till att barnen får i sig allt de behöver till att faktiskt laga något som de kan tänka sig att äta. Men Citygross Bamsekasse inkluderas pyssel i receptfoldern, snabblagad mat som den kräsnaste av barn kan tycka om. Sist men verkligen inte minst så slipper du fundera och planera inhandling som kan vara nog så stressande. Matkassen levereras till din dörr! Det enda du inte slipper undan är disken efteråt, men troligtvis är barnen nöjda och glada.