Matkomfort

Hos Matkomfort är det inte matkassar som gäller, utan mumsiga matlådor. Alla med intressanta innehåll och där säkerligen åtminstone en ska kunna passa dig. Spara in på dina måsten och addera istället något roligt eller välbehövligt i vardagen. Eller för att helt enkelt få dagarna att gå ihop.

Karakteristiska boxar

De erbjuder fyra spännande boxar, var och en med karakteristiska namn. Premium, Sthlmslådan, Familjefavoriter samt Vrooom. Dessutom har de nyligen lanserat en så kallad Premium Helg box. Om du vill ha det lilla extra även under helgen. Men den går också att beställa enbart för helgen.
Premium är klassikern och den största favoriten. Sthlmslådan är för den som skippar rött kött och istället vill ha fisk, fågel och vegetariska rätter. Familjefavoriter är en barnanpassad meny. Vrooom är för den som vill laga mat snabbt och givetvis en god sådan. Den sistnämnda behöver du själv komplettera med grönsaker, så den är alltså inte en lika komplett låda som de övriga.
Både Premium och Sthlmlådan erbjuder middagar för upp till sex personer. Så här finns också matlådor för de större familjerna. Som logiskt sett kanske är i större behov av en sådan här service.

Ytterligare inspiration och recepttips

Även om de skickar hem tre kompletta matlådor med råvaror och recept. Så finns det ytterligare ett hjälpmedel, som är ett stort plus. De har nämligen en så kallad Food Court, där de jämt och ständigt uppdaterar med matrecept och tips. Så de dagarna då du inte har en låda i hemmet, kan inspirationen fortsätta att flöda. Det finns både i skriven form och videos. Mums. Det vattnas i munnen efter ett besök på bloggen.
Det är inte enbart mattips som ges. Även rabatter och ett så kallat lojalitetsprogram skrivs det om. Lojalitetsprogrammet går ut på att du får lojalitetspoäng, som du kan använda senare, om du betygsätter matlådorna. Det visar att Matkomfort är intresserade av kundens tycke och smak. Samtidigt som kunden vinner poäng på det. Smart och rolig idé.

Effektiva leveranser

Leveranserna ska gå smidigt till. Det ingår i priset och är otroligt lätt att hålla koll på. Det finns nämligen ”Min sida”, där de uppdaterar med exakt tid för leverans, som sker varje söndag. Tiden får du senast torsdag eftermiddag. Det ger dig utrymme för att planlägga helgen, samtidigt som du har koll. Dessutom kan du byta leveransvecka och meny. Det finns en detaljerad lista över kommande veckas recept och lockar dem inte dig, är det bara att byta till en annan vecka då du istället vill ha mat.
De levererar i hela Stockholm. De med postort i Uppsala kan även få en Matkomfort matkasse hem. Är du osäker kan du testa ditt postnummer.

Priserna är högre och recepten är lyxiga

Matkomfort erbjuder kvalitetsgaranti också. Det vill säga, är du som kund inte nöjd eller kvaliteten är inte som förväntat i veckans meny, så ersätter de dig. Därför behöver du inte oroa dig över någon besvikelse. Då de tydligt redogör att rätten ligger i dina händer.
Priserna är något högre än de flesta matkassarna. Men det siktar också på kvalitetsprodukter så som svenskt, närodlat och ekologiskt. Dessutom har de lyxiga och spännande recept att erbjuda.
Definitivt en lyxig känsla. Vill du kunna äta hemma, men samtidigt känna dig som att du är på en restaurang, är detta ett bra alternativ. Det är också måna om deras kunder, vilket självfallet är ett stort plus. Träd in i en helt ny matvärld, fylld med ljuvliga och exklusiva smaker.