Linas matkasse

En hemleverad matkasse från Linas Matkasse fylld med smarriga råvaror och recept. Det passar perfekt om du vill ha tid över i vardagen eller under helgen. Eftersom det kan vara aningen knepigt, komplicerat och tidskrävande att konstruera ihop en middag varje kväll. Oavsett om det är till dig, din partner eller din familj. Det har man inte alltid lust till efter en fullspäckad och lång arbetsdag och därför kan vi vara i behov av en rejäl avlastning. Oavsett vad anledningen är, så finns vi till hands.

linas matkasse

Sortiment hos Linas matkasse

Linas matkasse erbjuder dessutom ett otroligt varierat urval. Det finns bland annat en lättlagadkasse, en vegetarisk variant och barnkassen. Alltså något för alla smaklökar. Vi hjälper dig att välja matkasse. Men är du ändå osäker på vad du föredrar och skulle vara tillfreds med, så har du möjlighet att prova på en kasse till ett billigare pris. Så du kan enkelt och överkomligt prova dig fram och se vilket som lämpar sig bäst för dig. Kassarna innehåller också olika mängder mat. Beroende på hur många gånger i veckan du vill nyttja dig av oss och hur många personer som ska konsumera det. Alltså kommer de i alla former och varianter.

Charmen med hemmagjord middag

Att laga mat kan genom en beställning av en matpåse och recept bli en rolig aktivitet. Alla människor behöver ett dagligt intag av varierad och hälsosam kost. Därför är det oundvikligt att äta och laga mat. Äta ute kan man göra, med det har inte samma charm som en hemmalagad middag. Istället för att det ska vara jobbigt och tidskrävande, vill vi se till så att matlagning kanske blir en kul grej.

Vi väljer också våra råvaror väl. Genom att handla ekologiska alternativ när det finns, och kött samt fågel är från Sverige. Genom noggranna uträkningar av vad som kommer att gå åt under veckans gång, slänger vi också så lite mat så möjligt. För att inte bidra med slöseri av mat. Därför kan du äta med gott samvete samtidigt som du har gjort ett kvalitetsmedvetet val.

Så håller du koll på din matbudget

Åtta av tio kunder av våra kunder upplever att deras matbudget antingen har sjunkit. Eller att den är oförändrad, sedan de började att beställa från våra matkassar. Alltså förlorar de inga pengar på att beställa.
Tvärtom så har de vunnit extratid och förhoppningsvis provat på en mer varierad kost. Det är precis så som det är tänkt. Vi har inte heller någon bindningstid. Vilket betyder att du kan när som helst avboka enstaka leveranser och pausa prenumeration. Så att du som kund kan känna dig trygg och säker. Förutom att spara tid med inköp och val av mat, vinner du även tid då vi alltid gratis levererar mat direkt till dörren. Bekvämt om du inte känner för att ödsla tid i mataffärer och köer. Det kan helt enkelt inte bli mer bekvämt. Samtidigt som du inte behöver oroa dig över att uppfylla det dagliga intaget.

Nöjd kund garanti

Skulle du till trots allt det ovannämnda inte vara nöjd, så har vi en så kallad nöjd kund garanti. Det innebär att om du inte är tillfreds efter fyra leveranser i följd, får du tillbaka pengarna för första kassen.
Det finns många nöjda kunder bland oss idag. 93% av våra kunder rekommenderar oss till en vän. Så mycket som 92% av våra kunder ger oss fyra eller fem stjärnor i betyg. Det är inte dåligt.
Vänta inte med att beställa hem en Linas matkasse! Så att du prova på en varierad, spännande och hälsosam mat, med en bra baktanke. Få tid över i vardagen igen, samtidigt som du får prova på något nytt och härligt.