GI Boxen

Som namnet själv talar om, är GI boxen framtagen för dem som vill äta enligt GI-metoden. Det vill säga, man vill få i sig livsmedel som innehåller långsamma kolhydrater istället för snabba kolhydrater. Ta chansen att äta mer näringsrik kost, samtidigt som du sparar tid i vardagen.

Färdiga och nyttiga måltider

Matkasser som levereras, innehåller redan färdiga mål. Det är 20 stycken som levereras åt gången och tanken är att man äter dessa både till lunch och middag. Vilket sammanlagt blir för två veckor framåt, om du enbart äter matkasse under vardagarna.
Det är en slags diet och är skapt för att hjälpa den som vill följa GI metoden. Kanske vill du gå ner i vikt, ha mer koll på vad du stoppar i dig eller helt enkelt äta mer näringsrik och hälsosam mat. Det står hur mycket kalorier och proteiner varje måltid innehåller. Maträtterna har en bra balans mellan protein, naturliga fetter och kolhydrater.

Då du inte behöver göra något själv, är detta såklart en oerhört tidsbesparande metod. Både lunch och middagen är fixad, två veckor framåt. Men du behöver inte vara orolig för att stoppa i dig något onyttigt samtidigt. Något frusen mat annars har en tendens att inte vara.
Precis som när man går på diet, så är utbudet självklart inte lika brett och varierat, som när man äter vad som helst. Det finns därför endast tio olika maträtter i dagsläget.

Företag kan beställa lunchboxar

Även företag kan unna sig dessa boxar. Alla i personalen behöver ju lunch och energipåfyllning. GI Boxen har ett speciellt erbjudande just för arbetsplatser. Skulle ett företag binda upp sig på dessa boxar i minst 12 månader, får de en stor rabatt. Samtidigt som GI boxen även skickar ut mail med inspiration och tips varje månad. Även en frys som rymmer cirka 120-200 maträtter tillkommer.
En smart lösning för personalen. Särskilt om man befinner sig i utkanten av en stad och inte har tillgång till särskilt många lunchställen. Eller har svårt att få till tid att göra lunchlådor hemma varje dag.

Leveranser är flexibla

I och med det är 20 mål som levereras varje gång, så sker utlämningen varann vecka. På söndagar, måndagar och tisdagar. Vilken dag den kommer på, beror på var du bor, då dem levererar i stora delar av Sverige. Men det sker under kvällstid överallt.
Både mejl och sms skickas ut till mottagaren före leveransen. Skulle det trots allt vara så att du inte är hemma, lämnas dem utanför dörren. Annars kan du ändra leveransdatum när leveransen är bekräftad, eller avboka. Det ska dock ske onsdagen innan de skickas ut.
Det är bra att hålla koll på din leverans eftersom det är frysmat. Därför har också leveranser gjorts så flexibla. Tinar mat som redan varit frusen en gång, kan kvaliteten sjunka. Så här gäller det att vara på plats inför avlämnandet.

Receptförslag, daglig coaching och träningsprogram

För de 20 maträtten får du betala 1295 kronor. Vilket är helt överkomligt, med tanke på hur mycket tid och planering du sparar. Samtidigt som du vet precis vad du får i dig. Utöver matleveranser så erhåller kunder både receptförslag, daglig coaching och träningsprogram. Recepten kan du exempelvis använda dig av under helgen, då du själv står för matlagningen.
Så om du vill komma i form, vill spara tid eller kanske vill ha större översikt över ditt dagliga intag, så är detta ett bra koncept att komma igång med.