City Gross Matkasse

Utöver försäljning av råvaror erbjuder City Gross också flera olika sorters matkassar. Tidsbesparing i vardagen, som du istället kan tillbringa med dina närmsta eller utföra ärenden som har fått vänta flera dagar. Det finns väl inget skönare än att få koppla av när du väl har kommit hem. Matpåsar är då ett perfekt alternativ. För att inte nämna hur spännande och lärorikt det kan vara med en ny och varierad kost. Förmodligen kommer du bli rikare på kunskap.

City Gross

Varierande matkassar

Det finns en hel del olika matkassar att välja emellan. Så som flexitarian-, klassisk eller viktväktarnaskasse. Väldigt varierande helt enkelt. Även om de är olika, så är de allihopa enkla och smakrika. Så inget krångel. Det ska vara enkelt att göra en god och hälsosam middag. Varje recept som finns ska ta cirka 30-40 minuter att laga.

Det finns även ett prova-på-pris så att man kan testa sig fram. Det kan vara svårt att välja när det finns många alternativ som lockar en. Dessutom finns också flexkassen som kan innehålla upp till sju middagar. Vilket betyder att du både kan unna dig redan ordnade recept och råvaror hela veckan. Det passar bra för den som vill ha alla dagar över till annat och kanske behöver hjälp på traven.

Personerna bakom recepten

Det kan också vara så att du vill lära dig något nytt eller smaka recept gjorda av erfarna personer. Bakom matkassarna hos City Gross kan man bland annat hitta matlagnings-Tina och Karin som är kostexpert hos Vikt Väktarna. Totalt sett är de fyra stycken som står är bakom recepten och det är väl också anledningen till att det finns så mycket att välja emellan. Det låter hur roligt som helst! Ena veckan kan man prova på recept gjorda av kocken Tina. Nästa vecka från någon av den andra tre.
Kvaliteten är dessutom hög. Inte enbart recepten, utan även råvarorna. Svenskt kött och fisk hittar du i matkassarna. Det står även klart och tydligt vad de olika matpåsarna innehåller. Om det är mejeriprodukter eller ej, laktosfria eller ej och så vidare. Det underlättar givetvis.

Lätta villkor på City Gross

Det finns ingen bindningstid för matkassarna. Alltså skulle du inte vara nöjd kan du alltid säga upp beställningarna. Det är alltid skönt. Då har du rätten på din sida och valmöjlighet att göra som du vill. Dessutom underlättar prova-på-priserna, eftersom du kan smaka dig fram innan du väljer vilken påse som passar bäst för dig.

Dock så gäller inte fri hemleverans. Det kostar 50 kronor att få kassarna levererade till dörren. Skulle du däremot hämta de i butik, så kostar det dig ingenting. I och med att City Gross finns lite här och var, runt om i Sverige, så borde det inte vara ett så stort bekymmer.

Livsmedelsbutik fylld med råvaror

City Gross är som bekant en stor livsmedelsaffär. I sådana miljöer kan det vara stressigt och svårt att veta vad man egentligen behöver köpa med sig hem. Många frestelser och tankar. Det finns så många valmöjligheter och råvaror som skulle passa bra ihop. Eller inte. Det kan ta timtal att strosa igenom alla de hyllorna helt enkelt.

Därför är det ett otroligt bra koncept att en stor butik som denna faktiskt erbjuder sin hjälp och kan underlätta en del för dig såvida du vill. Är du redan en person som brukar göra dina inköp hos City Gross är det ännu mer lönsamt givetvis. Har du inte velat prova matlagning-Tinas mat sedan du var liten?