GI-boxen, för dig som är (eller behöver bli) hälsomedveten

Går det att kombinera god och nyttig mat? Det gör det absolut! Det är GI-boxen ett levande bevis på. Med GI-boxen slipper du dessutom fundera på själva tillagningen av maten. Matkassen levererar färdiga portioner med en bra sammansättning av kolhydrater, protein och fett. Perfekt till dig som tränar ofta eller till dig som bara vill leva en hälsosam livsstil. Det enda du behöver oroa dig för är tillgång till en frys. Då GI-boxen levererar tjugo stycken frysta matlådor i form av lunch och middag som du med enkelhet kan ta med dig på jobbet. Matlådorna levereras till din dörr var fjortonde dag.

Hälsosam utan ansträngning

Tanken bakom GI-boxen är att du som kund ska kunna njuta av god, vällagad, hälsosam mat som du bara behöver värma på. Ransonen av tjugo matlådor förväntas räcka i tio dagar vilket lämnar exempelvis helger eller fyra andra valfria dagar till egen matlagning. Men oroa dig inte! GI-boxen skickar med recept och tips för de dagar där du står utan färdig matlåda. I och med att GI-boxen presenterar kalorismarta val under veckodagarna så finns det stort utrymme för att ta ut svängarna lite under helgdagarna. I GI-boxens databas finns massor med recept och inspiration!

GI-boxen vs frysta matlådor i allmänhet

Vi har alla ätit en fryst måltid någon gång, kanske på grund av tidsbrist eller kanske att man helt enkelt inte orkar laga mat just då. Många frysta färdiglagade måltider har en viss ”smak” gemensamt. Kanske har det att göra med att folk inte stänger fryslådorna efter sig på sin lokala mataffär så att matlådorna helt enkelt tinas upp då och då. Kanske har det att göra med tillverkarens val av råvaror för att hålla kostnaden nere. Det kan finnas många orsaker. Med GI-boxen levereras du matlådor av hög kvalité utan ”smaken”.

Njut av GI Boxen idag och ät nyttig mat!