Luta dig tillbaka med Middagsfrid!

Vi har alltid så mycket att tänka på, Vare sig det handlar om jobbet, barnen, vännerna eller huruvida Freud hade en poäng med sin drömtydning. Med Middagsfrids matkasse slipper du orosmomentet över vilken fisk som är okej att äta, hur väl sammansatt din mat är näringsmässigt eller vad du får i dig för konstiga e-nummer. Middagsfrids filosofi är sparsamhet med tillsatser, utan lightprodukter samt industriella tillsatser såsom exempelvis aromer eller modifierad stärkelse. Tanken bakom detta är att vi vet för lite om dessa ingredienser för att veta vad de gör med kroppen på lång sikt. En matkasse fri från matfusk helt enkelt!

Ett flertal matkassar att välja mellan

Middagsfrid har en rad olika kassar att välja mellan. Orginalkassen som är populär hos många. Barnkassen, barnvänlig och ger möjlighet till att testa nya spännande smakar. Vegokassen, för dig som tänker på klimatet och hälsan. Flexitariankassen som inte innehåller något rött kött. Sist med definitivt inte minst så erbjuder middagsfrid den snabba kassen, gjord för dig som inte vill snåla med tid för vänner och familj. Låt Middagsfrid göra jobbet åt dig.

Unik frukostkasse och fruktkasse

Middagsfrid erbjuder dessutom en kasse som långt ifrån alla matkasseföretag har i sitt sortiment, nämligen frukostkassen. Frukostkassen innehåller allt du behöver för en fantastisk start på dagen. Allt ifrån ekologiska ägg, fil och pålägg till juice för dig som hellre vill dricka dina fem om dagen. Frukostkassen är en tilläggskasse som endast kan levereras tillsammans med en utav matkassarna. Grundaren till Middagsfrid har en stor passion för att öka frukt-och grönsakskonsumeringen. Inte minst för de minskade utsläpp såsom grönsaker och frukt har i jämförelse med kött. Därför finns också fruktkassen som ett tilläggsval. Varför inte kombinera en matkasse, frukostkassen samt fruktkassen för enkelhetens och hälsans skull?