Matkomfort, som på restaurang fast hemma

Du vet när man är sugen på riktigt god, vällagad mat som bara tenderar att finnas på restaurang. Men, man känner inte för att ta på sig byxor eller ännu mindre att lämna hemmet. Då är kassen Matkomfort perfekt till dig. Till dig som gillar att äta god mat utan byxor, som vi alla vill då och då. Matkomforts kassar är förberedda av kockar som vet vad god smak och kvalité innebär. Dessutom är de lättlagade då många moment i matlagningen redan är förberedda av kocken.

I Matkomfort erbjuds fyra sorters kassar + den så kallade Premium Helg-kassen vilket innehåller middagar för en helg av världsklass.

För den tidseffektive matconnoisseuren

Med Matkomforts kasse ”Vrooom” finns möjligheten att laga mat av samma goda kvalitet men på 5-10 minuter, denna kasse måste dock kompletteras med egna grönsaker. Känner du däremot att du kan spendera mer tid på matlagning så finns Matkomforts matkasse ”Premium”. I många matkassar så krävs det att vissa varor ska finnas hemma. I somliga fall är det här matvaror som vanligtvis inte finns hemma. Med ”Premium” behöver du endast ha salt, peppar och matfett att steka i, i ditt skafferi. Utmärkt för dig som vill slippa springa i matbutiken mer än nödvändigt.Matkomfort, som på restaurang fast hemma

För de matintresserade vuxna samt de nyfikna barnen

Matkomfort har lanserat ”Familjefavoriter” som levereras i en rullande 7-veckorsmeny. Där ingår mat med frukt och grönsaker som till och med den mest skeptiske kan äta av med god aptit. Matkomfort lovar dessutom en tillagningsperiod på 15-20 minuter. (de tar dock inte hänsyn till barn som vill roa sig med Ninjago tillsammans med den vuxne som tilldelats matansvaret). I ”Familjefavoriet”, precis som övriga matkassar hos Matkomfort så har kocken gjort grovjobbet med färdiglagade såser tillagade från grunden. Allt för att underlätta för dig, så att du kan spendera mer tid med familjen.