Mat.se

Mat.se är inte enbart en online matbutik, utan även dem levererar matkassar.
Så passa på att prova på en ny och inspirerande matvärld. Få ny kunskap om matlagning och smaker. En god middag med familjen kan verkligen göra sitt, efter en lång dag på jobbet. Var mån om din tid och använd den till väsentliga saker. Så som nära och kära.

Det finns en skräddarsydd matkasse

Det finns två förutbestämda matkassar. En vardagskasse och en veggokasse. Men det tar inte slut där. Det finns nämligen också en gör-din-egen matkasse. Hur bra? Så skulle alltså ingen av de två alternativen vara något för dig, så kan du själv välja. Då får du skräddarsy en egen matkasse, utifrån över 3000 olika recept som finns tillgängliga. Lite extra tid lär det ta, men du får ju fortfarande recept och matkassen hemskickat. Så där bör finnas tid över till annat också.

Dessutom så kan man få en ordentligt detaljerad överblick över sin kommande matkasse. Klickar man sig in på ”visa kasse”, så får man både bilder på alla fem mål, som kommer att levereras och exakta innehåll. Det gör att du som kund har full kontroll över vad som komma skall.

Det gör också så att du själv kan välja att lägga till, byta eller ta bort en råvara, som du exempelvis inte tycker om. Du behöver alltså inte till punkt och pricka följa deras recept och föreslagna råvaror om lusten inte finns till. Men om det är så att de kommande fem recepten ser smarriga ut enligt dig, kan du också bara lägga till allt som är föreslaget.

En bra överblick över matkassarna

Till den detaljerade råvarulistan finns även priserna för varje ingrediens. Det står också hur mycket de väger. Även en lista på vad du kan tänkas behöva för basvaror i för väg. Alltså de ingredienserna som vi vanligtvis redan har hemma i köket. Hjälpsamt system, men som ändå lägger kontrollen i dina händer.

Det är inte bara råvarubyte som det finns möjlighet för. Även recept kan bytas ut och antalet portioner kan ändras. Beroende på hur många gånger. I veckan du vill ha kassen och hur många ni är som ska äta. Det finns alltså inga måsten, utan valet är väldigt fritt och öppet. Hjälp som man kan ta så mycket som man själv vill ha den.

Upplysning kring kassarna

Kockarna som står bakom dessa kassar är Michael Krantz och Kristian Johansson. De presenterar alltså tillsammans fem stycken menyer varje vecka.
Mat.se har inga abonnemang och därmed inga bindningar. Utan det är återigen väldigt fritt och enkelt för dig som privatperson. Du behöver inte hålla koll på någon information omkring uppsägning. Det kommer inte heller vara några plötsliga, oväntade avgifter. Beställ när du vill bestå lla, helt enkelt.

Leveranserna kan vara gratis

Leveranser som sker samma dag kostar 49 kronor. Beställer man däremot för över 700 kr så ingår frakten och den levereras nästa eftermiddag. Eftersom de även är en online matbutik. Så kan man alltid passa på att handla något extra till helgen. Om det är så att du inte nått 700 kronors gränsen med ditt matkasse inköp. Kassarnas priser kan nämligen variera, därför kan det också ske att frakten ingår.
Definitivt för den som vill ha mer kontroll över sina recept och matkassar. Men för den som också vill vara fri och binda upp sig på något. För dig som vill ha kontrollen i egna händer.