Kökets Box

Kökets Box är ett roligt och spännande koncept. De har gått sin egen väg och vill liva upp vardagen lite extra. En box fylld med överraskningar, så att du aldrig kan förvänta dig vad du kommer att få hem. Du kan åtminstone förvänta dig att den är säsongsbetonad.

Kokets Box

Kökets Box spännande innehåll

Det vi vet om matkassen är att den alltid innehåller ungefär åtta till tio produkter. Några gånger kan det tillkomma fler. Den innehåller olika sorters råvaror, som komplement till en middag, dryck, bakning eller dukning. Men aldrig ett komplett mål. Somliga kan förtäras direkt, andra kan behöva tillagas. Även recept och tips på hur du ska använda de olika livsmedlen tillkommer.

Priserna är schyssta och ligger på 129 kr per box. Här finner vi också en prova-på box för endast 99 kronor. Har du en rabattkod kan den också användas. Helt överkomliga priser och absolut värt att prova på. Dessutom, vem gillar inte överraskningar?

Köp åt någon du gillar

Möjligheten att överraska någon annan än dig själv finns också. Då förbetalar du tre eller sex stycken boxar hos Kökets Box. Utan att din vän har ett hum om det. Mail och sms sänds först ut när leveransen är på väg samt ankommen. Efter boxarnas leverans avslutas prenumerationen, så du behöver inte oroa dig för oanade utgifter i efterhand.

Att prenumera på Kökets Box

Boxarna levereras 11 månader om året, då det är semesterstängt under juli månad. De kommer alltså en gång i månaden. Boxen kommer under den andra hälften av varje månad. Förutom i december månad, då anländer lite tidigare för att inte krocka med julruschens start. Det beror även på lite när du beställer din första box, ifall du kommer att få den samma månad eller nästkommande månads box.

Det är inte heller några komplikationer med att välja vilken box man ska ha. Då det endast finns en för tillfället. Äntligen behöver du inte ta ställas inför en hög av valmöjligheter. Simpelt och enkelt.

Skulle det vara så att du inte längre vill prenumera på boxen så finns två alternativ. Antingen kan du avsluta den helt och hållet. Eller pausa om du exempelvis vill börja prenumera vid ett senare skede igen. Det är oavsett något du enkelt kan sköta själv, genom att logga in på Kökets boxes hemsida. Säger du upp prenumerationen innan månadens box har anlänt, får du ytterligare en kommande månad. Säger du däremot upp dig efter boxens ankomst, blir det din sista.

Smidigt koncept

Det här konceptet fungerar utmärkt för den som vill prova på något nytt emellanåt, men inte hela tiden. En spännande och nytänkande ide, som kan vara skoj att testa. Det kan vara så att du normalt sett gillar att stå för det mesta själv, men någon gång då och då vill ha inspiration utifrån. Då kan detta vara något för dig!

Det är ett lättskött koncept, då du har ett eget konto där det mesta kan skötas igenom. Du väljer själv vilket ombud du vill ha leveransen levererad till. Du kan när som helst byta ombud dessutom. Även det tas själv hand om via ditt konto.
Mail sänds ut när boxen är på väg och när den väl har landat får du ett sms. På så sätt kan du hela tiden hålla koll på var din box är. Alltså är det inte heller särskilt tidskrävande, då det mesta går otroligt smidigt och lätt undan. Genom att kunna sköta det mesta själv, har du en bra översikt också. På så sätt kan du känna dig trygg som kund.